Požádat o hovor

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,722.81 EUR
Ag
21.05 EUR
Pt
933.43 EUR
Au
1,722.81 EUR
Ag
21.05 EUR
Pt
933.43 EUR
Recenze
4.35
Celkové hodnocení mincí na základě 20 recenzí
12
4
3
1
0
Napsat recenzi
Pokud kliknete na toto tlačítko, souhlasíte se zpracováním vašich údajů
Dmitrij
23.01.2022

Velmi příznivé ceny. Manažeři jsou skuteční profesionálové ve svém oboru. Ale ne všechny mince jsou k dispozici, někdy musíte počkat.              

Tamara
11.01.2022

Miluju sbírání mincí. Pro mě je to koníček mého života. Všechny dohody věří Kalitu.Gold Skvělá, poctivá, slušná společnost.

Alina
28.12.2021

Vše je koordinováno, pokud jde o objednání. Katalog je velmi detailní, s fotografiemi mincí a podrobnými popisy. Hned jsem si uvědomil, že si vyberu minci. A tak se to ukázalo! Zastavila se u stříbrného Vítězného, i když si nevzala pro sebe, ale jako dar. Zpočátku byly obě ceny v katalogu trochu matoucí. Pak jsem si uvědomil, že druhý, se slevou, pro členy klubu. Ale to, jak se stát tímto účastníkem, nechápalo...             

Armen
16.12.2021

Skvělé místo pro sběratelské a invistivní mince! 

Inna a Vladimir
02.12.2021

Vídeňská filharmonie byla brána jako dar dobrým přátelům. Spokojeni, oba i my.  

Valentina
14.11.2021

Pravidelně tady doplňuji sbírku. Wicket. Zlato, díky! Úspěch pro vás a prosperita.  

Ira
03.11.2021

Ke svým třicátým narozeninám si koupila drahou zlatou minci, Královninu ctnost. Vítězství. "Doufám, že to přinese štěstí ve všech mých snahách.          

Ella
22.10.2021

Volání divočiny mi vyhrálo srdce! Zjistil jsem o seriálu z jednoho populárního časopisu a téměř okamžitě koupil všechny jeho účastníky. Kalitu.Gold se rozhodl intuitivně a neztratil. Mám klubovou slevu a skvělé mince.     

Anna Pavlovna
05.10.2021

Mám rád Kalita.Gold s jejich profesionálním přístupem. Kupuji minci často a vždy jen tady. Vždycky si objednávám hovor, nevolám si, protože jejich číslo je divné.         

Angelina
17.09.2021

V Kalitu.Gold si vybral minci pro svého sběratelského dědečka. S dárkem jsem neprohrála. Velmi šťastná. Pravda, způsob fungování Kality od 9 do 17 a pouze každodenní život...    

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informace o ochraně osobních údajů
Kliknutím na tlačítko „Přijmout“ kdykoli souhlasíte s používáním cookies KALITA.GOLD, třetích stran a podobných metod optimalizovat webové stránky a jeho správnou funkci, stejně jako zobrazovat reklamy založené na zájmech. Také další metody používané pro pohodlné přizpůsobení webových stránek, vytváření anonymních statistik, propojení informací o používání těchto webových stránek a našich online reklam k objednání transakčních dat a jiných kontaktů zákazníků, nebo zobrazení personalizovaného marketingového obsahu na této webové stránce a jinde. Klikněte na „Zásady ochrany osobních údajů“, abyste se dozvěděli více o tom, jak používáme vaše data, kdo jsou naši partneři, s čím souhlasíte a jaké máte právo kdykoli odvolat. Kliknutím na „Přijměte“ souhlasíte s používáním těchto technologií a zmíněnými zpracovatelskými účely. Souhlas můžete odmítnout zde nebo jej kdykoli odvolat v zásadě ochrany osobních údajů.